Faina Bio de malai Bramata, 300g
Contine: faina de malai* Bramata.
*=din culturi certificate ecologic
Faina de malai este obtinuta din porumb bio atent selectionat, curatat mecanic si macinat prin tehnologii controlate. Poate fi folosita cu succes pentru mamaliga, gnocchi, produse de panificatie si multe alte preparate culinare.
Mod de preparare: In gastronomie, faina de malai este utilizata in general pentru prepararea mamaligii, dupa numeroase retete, inclusiv la prepararea dulciurilor.
Pentru o masa echilibrata, porumbul ar trebui combinat cu legumele care contin aminoacizi. Poate fi utilizat in combinatii diverse, cu patrunjel, marar, lamaie, etc. pentru prepararea produselor din peste, snitele, etc.
Faina de malai este mai bogata in grasimi si zaharuri si contine cantitati moderate de potasiu si fosfor.
Nu contine gluten, este sarac in doi aminoacizi esentiali, lisina si triptofanul; respectivii aminoacizi.
Nutrientii esentiali care se regasesc in faina de porumb sunt vitamina C, fosforul, manganul si vitamina B5.
Valori nutrititonale/100 g:
Valoare energetica: 1450 kJ / 350 kcal
Grasimi: 3.0 g
-din care acizi grasi saturati: 0.7 g
Carbohidrati: 74.0 g
- din care zaharuri: 6.0 g
Fibre: 1.1 g
Proteine: 7.6 g
Sare: 0.003 g
Continut: 300g
Tara de origine: Italia
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui.