Sucuri si Siropuri Bio
Siropurile naturale din fructe se obtin din sucurile acestora si adaugarea de zahar pana la atingerea continutului de substante solubile la nivel minim de 68%, iar aciditatea in jur de 1g acid malic la 100ml produs. Aceste siropuri se folosesc direct in alimentatie sau servesc pentru prepararea de bauturi racoritoare in sezonul cald. Se folosesc pentru prepararea siropurilor, o gama larga de fructe, fiind preferate cele care poseda pe langa un continut ridicat in zaharuri si o aroma deosebita.
Siropurile de fructe se deosebesc de produsul natural neprelucrat prin lipsa florinelor (substante de balast). Peretii celulari, cojile, samburii, partial si substantele impure, sunt indepartate in cadrul procesului de obtinere a siropului. Dincolo de aceasta lipsa, siropurile proaspete si crude contin toate substantele valoroase ale fructelor si impreuna cu ele o mare oferta de hrana, placere si sanatate.
In principal, toate materiile prime care prezinta aroma, gust placut, caracteristic, ce pot elibera suc sau esente prin vreo metoda tehnologica, sunt apte pentru fabricarea siropurilor. Siropurile de fructe sunt produse conservate negelificate.
Siropurile naturale contin vitamine si minerale, fiind benefice pentru sanatate. Foloseste-le in alimentatie in loc de sucurile din comert sau pentru tratamentele naturiste si profita de valoarea lor nutritiva si terapeutica. Siropurile naturale sunt atractive deoarece se gasesc intr-o mare diversitate, ceea ce face ca fiecare sa gaseasca macar un tip de sirop pe gustul lui. Sub forma de tratament, siropurile se administreaza inainte de masa, cate o lingurita. Consumate de placere, siropurile se dilueaza in general in apa plata sau minerala.
Asadar, consumati si folositi siropurile pe care le gasiti pe site-ul nostru, ca sa va bucurati din plin de SANATATE LA SUPERLATIV !
vezi mai mult