Bauturile alcoolice bio sunt obtinute din produse ecologice, acoolul rezultand in urma fermentarii produsului de baza din care este obtinut. Printre cele mai cunoscute bauturi alcoolice care se consuma in tara noastra sunt berea, vinul si bauturile spirtoase si se obtin in general din fructe si cereale.
Vinul este obtinut prin fermentarea fructelor, in special a strugurilor. Consumul adecvat al unui vin de calitate poate avea urmatoarele beneficii asupra corpului uman: antioxidant, reduce riscul mortalitatii, poate fi benefic pentru somn, are proprietati antiinflamatorii, previne riscul de aparitie a pietrelor la rinichi, etc.
Consumul moderat de bauturi alcoolice este considerat ca fiind benefic pentru organismul nostru iar recomandat este sa consumati bauturi alcoolice de calitate avand in vedere faptul ca pe piata exista foarte multe produse contrafacute.
Asadar, consumati si folositi cu moderatie bauturi alcoolice bio pe care le gasiti pe site-ul nostru, ca sa va bucurati din plin de SANATATE LA SUPERLATIV !