Dupa culegerea strugurilor, boabele au fost fermentate timp de o luna intr-un spatiu de fermentatie deschisa, iar tescovina a fost suprimata manual de doua-trei ori pe zi. Atat fermentatia alcoolica, cat si fermentatia malolactica au avut loc spontan. Acest vin biodinamic este lasat la maturat in butoaie vechi, de origine maghiara si franceza, timp de 20 de luni, in pivnita traditionala a producatorului. Este imbuteliat in stare nefiltrata, cu un minim de sulf adaugat, si lasat la maturat in sticle inca 4 luni, inainte de a fi comercializat.
Vin biodinamic, controlat si certificat de catre Biocontrol Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01 si Demeter International eV.
Este un vin diferit fata de alte vinuri prin faptul ca este obtinut:
Ingrediente:
Alcoool: 13.68% v / v. Zahar: 0.8 g / l. Acid: 5.2 g / l. Total sulf: <5 mg / l. Contine sulfiti.
Produs in Ungaria.