Vin rosu sec premium Cabernet Franc din agricultura biodinamica (regiunea viticola Villany), apreciat astfel pe Wein-Plus (un internet-portal dedicat vinului):
„Parfum puternic, usor picant, de fructe de padure negre si ceva din cele rosii cu note de cirese, precum si arome usoare de mirodenii si flori uscate cu tonuri lemnoase moderate. Destul de suculent si fructat (fructe coapte) pe cerul gurii, note slabe de tutun si din nou vegetale, moderat lemnoase, note fine si tineresti de tanin, persistent pe cerul gurii, tarie medie, ceva profunzime, putina glazura si caldura, un indiciu de ciocolata neagra, si in fundal din nou nuante vegetale putin nedezvoltate, final foarte bun cu destul de mult ardei (paprika).”
Indici fizico-chimici | UM | Val. |
Alcool | %V/V | 13,86 |
Zaharuri | g/l | 1,0 |
Aciditate | g/l | 4,9 |
Sulf total | mg | 25 |
Limita superioara pentru continutul de sulf al vinurilor ecologice seci este de 120 mg/l.
Alergeni: contine sulfiti.
Tara de provenienta: Ungaria.