Ingrediente:
Masline bio.
Descriere:
100% puritate a soiului, maslinele din soiul Hojiblanca provin din proiectul RAPUNZEL în Andaluzia. Continut foarte scazut de acizi grasi liberi.
Întrebuintare:
Pentru mâncaruri traditionale spaniole, pentru salate, Antipasti, mâncaruri de orez si paste sau legume, carne si peste.
Puternic,picant.
Origine si fabricare:
În inima Andaluziei, la 450-600 m deasupra nivelului marii, într-o zona aflata între doua rezervatii naturale, se gaseste plantatia de maslini din care se produce uleiul nostru Finca La Torre. Aici cresc aproximativ 9000 de maslini din sortimentul Hojiblanca, ei fiind cultivati prin agricultura biologica traditionala. O parte dintre acestia sunt mai batrâni de 100 ani. Ferma are propria sa moara de producere a uleiului, aceasta fiind adminitrata de multa vreme dupa directivele UE, privind agricultura biologica.
Interesant:
Acest pretios si corect sortat ulei de masline extra virgin demeter se obtine 100% din masline Hojiblanca. Gustul sau puternic picant cu o nuanta de verdeturi proaspete se armonizeaza extraordinar cu preparatele spaniole. Sosurile si Tapenade-le vor primi un temperament andaluzian.
Tipps:
- Pentru Paella;
- Pentru aluatul de Pizza;
- Pentru legume si în salata de ton;
- Ideal ca si cadou.