Faina bio semiintegrala de orez cu continut ridicat de proteine utilizata in amestec cu fainuri aromate precum quinoa sau hrisca in realizarea de produse de patiserie si paine.
Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten, aport de proteine si fibre
Gramaj: 1Kg
Descriere produs: faina bio semiintegrala de orez, garantata fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Aceasta faina de orez contine o parte din germeni si coji de boabe de orez. Macinat si ambalat in Franta
Ingrediente: faina de orez semiintegrala*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: faina de orez este mai mult decat necesara ca faina de baza pentru paine, patiserie si prajituri . Avand un gust destul de neutru, se adapteaza la multe preparate si este in general amestecata cu alte fainuri mai parfumate (hrisca, quinoa ... )
Origine: Agricultura Italia. Fabricat in Franta
Alergeni: 0 Garantat fara gluten. Certificat AFDIAG FR-011-212
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Grasimi (lipide) 1.30 g din care acizi grasi saturati 0.3g
Carbohidrati (glucide) 80g din care zaharuri 0.5g
Proteine 6.2g
Sare mai putin de 0.01g
Fibre 2.1 g
Valoare energetica la 100g 1529 kJ/ 360 kcal