7  Rezultate
Sticksuri si Covrigei Bio Huober 300gr
Sticksuri si Covrigei Bio Huober 300gr
21.12 Lei
In curs de aprovizionare

Sticks-uri Lungi cu Susan Bio Huober 150gr
Sticks-uri Lungi cu Susan Bio Huober 150gr
13.45 Lei
In stoc
Sticksuri Lungi cu Sare Bio Huober 125gr
Sticksuri Lungi cu Sare Bio Huober 125gr
13.45 Lei
In stoc
Covrigei Sarati Bio Huober 125gr
Covrigei Sarati Bio Huober 125gr
10.02 Lei
In stoc
Covrigei cu Susan Bio Huober 125gr
Covrigei cu Susan Bio Huober 125gr
10.02 Lei
In curs de aprovizionare

Covrigei Bio Svabesti Crocanti Huober 175gr
Covrigei Bio Svabesti Crocanti Huober 175gr
10.95 Lei
In stoc
Sticksuri Bio Huober 175gr
Sticksuri Bio Huober 175gr
9.45 Lei
In stoc

Tinand cont intotdeauna de principiile noastre, facem covrigi si alte specialitati in fiecare zi. Pentru aceasta, folosim materii prime naturale din agricultura ecologica controlata. Obtinem cea mai mare parte a cerealelor noastre organice din sudul Germaniei. Nu pentru ca ceea ce este important pentru noi sunt cerealele cu preturi deosebit de mici, ci pentru ca vrem sa continuam sa procuram bunuri din sursele noastre agricole locale. De ani buni, am dezvoltat parteneriate si relatii cu fabricile si morile locale. Impreuna vedem preturile pe care le oferim fermierilor drept contributia noastra de-a lungul deceniilor la mentinerea si dezvoltarea culturii agricole.

In aluatul nostru, folosim ingrediente simple, fara aditivi sau auxiliari de coacere. Avem incredere in experienta si capacitatile angajatilor nostri care trec prin sesiuni de formare periodice. Investitiile au sens pentru noi doar atunci cand imbunatatesc siguranta alimentelor sau faciliteaza munca angajatilor nostri. In lume nu exista o masina care sa poata inlocui unul dintre angajatii nostri. Brutarul este responsabil pentru calitatea produselor noastre. Facem mult mai mult decat se poate prescrie printr-un regulament ecologic al UE.

Compania HUOBER BREZEL s-a dezvoltat de la ideea maestrului brutar Emil Huober pentru a coace un covrig crocant din ingrediente pur naturale care, chiar si la coacere, a fost „mereu proaspat, mereu crocant”. Cea mai crocanta parte din covrigul traditional al brutarului, „bratele” care sunt pliate la mijloc, au devenit standardul de calitate pentru produsele companiei.
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙