Este un vin biodinamic excelent pentru a fi savurat alaturi de orice preparat culinar.
Dupa recoltarea manuala, boabele sunt lasate la fermentat intr-un spatiu deschis timp de 6 saptamani.
Atat fermentatia alcoolica, cat si fermentatia malolactica au avut loc spontan. Acest vin biodinamic este lasat la maturat in butoaie vechi de stejar, de origine maghiara si franceza, timp de 16 luni, in pivnita traditionala a producatorului. Este imbuteliat in stare nefiltrata, cu un minim de sulf adaugat, si lasat la maturat in sticle inca 18 luni, inainte de a fi comercializat.
Vin biodinamic, controlat si certificat de catre Biocontrol Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01 si Demeter International eV.
Este un vin diferit fata de alte vinuri prin faptul ca este obtinut:
Ingrediente:
Alcoool: 11.96% v / v. Zahar: 1.1 g / l. Acid: 5.5 g / l. Total sulf: 61 mg / l. Contine sulfiti.
Produs in Ungaria.