Este un vin biodinamic de calitate superioara, fabricat din struguri culesi manual pe 28 septembrie, macerati peste noapte si presati a doua zi. Fermentatia a avut loc spontan, fara adaugare de drojdii, a fost lasat sa matureze pana la sfarsitul lui noiembrie, dupa care a fost mutat intr-un rezervor din inox si lasat la maturat pentru inca cateva luni.
Este un vin nefiltrat, tocmai pentru a capata o textura naturala, unica. De aceea, in timpul depozitarii prelungite, formeaza depuneri. Este un lucru intentionat, care nu afecteaza gustul, dimpotriva.
Vin biodinamic, controlat si certificat de catre Biocontrol Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01 si Demeter International eV.
Este un vin diferit fata de alte vinuri prin faptul ca este obtinut:
Ingrediente:
Alcoool: 12.99% v / v. Zahar: 2.5 g / l. Acid: 6.2 g / l. Total sulf: 10 mg / l. (limita maxima admisa pentru vinuri organice seci este de 100 mg/l) Contine sulfiti.
Produs in Ungaria.