Caracteristici: produse bio, vegan, fara lactoza, fara gluten, fara soia, fara zahar adaugat Gramaj: 1000 ml Producator: La Mandorle Descriere produs: intens si delicat, acest Lapte de Migdale cu ceai Matcha, de culoare verde are un gust unic si beneficiaza de o armonie nutritiva gratie echilibrului dintre ingredientele special selectate. Combinatie delicata intre amar si dulce aceasta noua bautura combina ceaiul verde excelent cunoscut pentru proprietatile antioxidante si detoxifiante si lapte de migdale alcalinizat si plin de elemente nutritive. Beneficii: * Adaugarea de alge marine Lithothamne intareste continutul ridicat de calciu pentru obtinerea unui cocktail mai nutritiv. * Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal. * Calciul contribuie la mentinerea oaselor si dintilor Formulata fara zahar, in mod natural fara lapte sau gluten, aceasta bautura ofera o alternativa nutritiva ideala pentru gourmanzi si vegani, pentru pauze racoritoare in orice moment al zilei. In asociere cu algele Lithothamne, migdalele sunt imbogatite cu calciu si magneziu pentru o sinergie optima. Un pahar de 200 ml furnizeaza 4g proteine si 260 mg de calciu ce reprezinta 34% din consumul de referinta pentru un adult tipic (8400 kJ / 2000 kcal). Caracteristici produs: - bautura de mare valoare nutritiva gata pentru utilizare - asigura cu usurinta echilibrul digestiv si mineral zilnic: creste aportul de proteine, calciu si magneziu si imbunatateste digestia prin aportul de probiotice - o alternativa fara lactoza, fara colesterol, fara gluten, fara soia, fara nici un adaos de zahar Ingrediente: Apa de izvor , migdale* partial degresate* 4% (Sicilia sau Spania), ulei de floarea soarelui*, ceai verde Matcha* 0,2%. Lithothamne** (alga rosie cu proprietati antiaciditate), agent de ingrosare: caragenan (extras din alga Chondrus crispus). * ingredient provenit din Agricultura Ecologica ** alga bogata in mod natural in Calciu Recomandari de utilizare: agitati bine inainte de consumare. Il puteti consuma ca si bautura sau ca ingredient in preparatele dumneavoastra. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile. Produs: Franta Certificator: FR-BIO-01 De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.
Valoare energetica la 100g
37kcal sau 154kj
Grasimi
3g din care 0.27g acizi grasi nesaturati
Carbohidrati
0.5g din care zaharuri 0,3g
Proteine
2g
Sare
0,01g
Calciu
132mg la 100ml reprezinta 15% din aportul zilnic recomandat unui adult