Siropul de orez se obtine prin hidroliza amidonului de orez folosind enzime naturale. In urma hidrolizei rezulta un sirop limpede.
Produs obtinut din materii prime selectionate si prelucrat prin tehnologii atent controlate, fara rafinare!
Siropul de orez este poate fi folosit la preparate de patiserie, batoane de cereale, sosuri, iaurt, lapte de soia si tofu, inghetata, bauturi, alimente pentru copii precum si pentru prepararea produselor farmaceutice si cosmetice.
Origine EU/ NON EU
Valori nutritionale medii per 100 g:
Proteine: 0,5 g
Grasimi, din care: 0,2 g
acizi grasi saturati: n.d.
Carbohidrati: 76,8 g
din care fructoza: 0 g
glucoza: 23 g
maltoza: 30 g
Fibre: n.d.
Sodiu: <0,005 %
Valoare energetica: 312 Kcal/ 1306 KJ
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.
A se pastra la loc racoros (<20 °C) si uscat, bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura.
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor in vigoare.