Sirop tapioca „SyrupLife” Biorganik, indulcitor natural fara gluten obtinut din amidonul din tuberculii de cassava.
Siropul de tapioca este un indulcitor natural obtinut din tuberculii de casava/manioc (cassava in engleza/lat. Manihot esculenta) prin hidroliza cu enzime naturale. Are o culoare aurie deschisa si aroma neutra, fiind folosit ca indulcitor pentru bauturi vegetale sau din fructe, smoothie-uri, dulciuri sau siropuri de casa. La copt este preferat deseori ca inlocuitor pentru siropul de porumb, pentru zahar sau pentru siropul de artar, dar produsele care il contin pot deveni „lipicioase” daca sunt coapte un timp prea indelungat, datorita continutului sau ridicat de amidon. Glucoza din siropul de tapioca este repede absorbita in sange in timp ce digerarea carbohidratilor complexi pe care ii contine poate dura 2-3 ore, furnizandu-se organismului un flux constant de energie pe toata aceasta perioada.
Ingrediente: amidon din cassava/manioc*, apa.
* certificat ecologic.
Valori nutritionale | UM | /100g |
Energie | kJ | 1315 |
kcal | 314 | |
Proteine | g | 0,1 |
Carbohidrati | g | 98 |
zaharuri | g | 85 |
Lipide | g | 0,1 |
acizi grasi saturati | g | 0,1 |
Sare | g | 0,42 |
Recomandari: siropul de tapioca are o aroma neutra, putand fi folosit ca indulcitor pentru bauturi, smoothie-uri, dulciuri sau siropuri de casa.
Tara de origine: Belgia.