Sursa de antioxidanti – Ceapa perlata este bogata in antioxidanti care ajuta la combaterea radicalilor liberi, sustinand astfel sanatatea celulara si reducand inflamatia in organism.
Sprijin pentru digestie – Fiind murata intr-o solutie dulce-acrisoara, ceapa perlata ajuta la sustinerea digestiei, deoarece otetul din compozitie poate stimula productia de enzime digestive si sustine sanatatea microbiomului intestinal.
Aport de vitamine si minerale – Ceapa perlata este o sursa buna de vitamine (precum vitamina C) si minerale (cum ar fi potasiul), care sunt esentiale pentru mentinerea sistemului imunitar si pentru sanatatea cardiovasculara.
Ceapa perle bio si demeter in otet, 340 g Nur Puur
Cepe perlate demeter crocante, murate intr-o solutie dulce-acrisoara. Potrivite ca garnitura, pentru fondue si raclette sau pur si simplu pentru a fi gustate intre mese.
Ingrediente: cepe perlate**, apa, otet din vinars*, sirop de agave*, sare de mare, boabe de mustar*.
**=din culturi certificate dinamic ecologic (Demeter).
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros. Dupa deschidere se pastreaza la frigider.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 340 g (195 g stors).
Ambalat in Olanda pentru: nur puur bio GmbH
VALORI NUTRITIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetica
116 kJ / 27,7 kCal
Grasimi, din care
0,3 g
- acizi grasi saturati
0,0 g
Carbohidrati, din care
5,1 g
- zaharuri
5 g
Fibre
1 g
Proteine
0,7 g
Sare
0,68 g