Cuscus special pentru salata.
Turnati apa fiarta peste cuscus si asezonati dupa dorinta cu brânza feta si cu rosii.
Denumire comerciala: Prepararea pentru salata cu cuscus.
Ingrediente: Cuscus* (84,5%) (gris din grâu dur*), legume* (11%) (rosii*, morcovi*, ceapa*, ardei*), sare de mare, zahar de trestie*, verdeturi* (patrunjel*, arpagic*), ulei de masline*, condimente* (seminte de coriandru*, piper*).
*din culturi certificate ecologic
Poate sa contina urme de oua, telina, lapte, mustar, soia.
Agricultura UE / non-UE
Preparare:
Turnati continutul pungii într-un bol mare de salata, turnati peste acesta 400 ml de apa fiarta, lasati 5-6 minute pentru ca apa sa fie absorbita si apoi lasati la racit. Optional puteti adauga 2 linguri de ulei de masline si 1 lingura de otet. PONT RETETA: Prepararea salatei cu cuscus, rosii si feta cu 16 rorii cherry, 200 g feta, 2 linguri de ulei de masline, 1 lingura de otet: Turnati continutul pungii într-un bol mare de salata, turnati peste acesta 400 ml de apa fiarta, lasati 5-6 minute pentru ca apa sa fie absorbita si apoi lasati la racit. Taiati rosiile în patru si feta în cubulete mici. Adaugati 2 linguri de ulei de masline si 1 lingura de otet în cuscusul racit si amestecati bine. La final adaugati rosiile si feta.
Valori nutritionale medii/ 100g:
Valoare energetica: 1447 kJ/342 kcal
Grasimi: 2,0 g
din care acizi grasi saturati: 0,5 g
carbohidrati: 66,3 g
din care zahar: 7,7 g
proteine: 11,7 g
sare: 2,0 g
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 160g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Producator: Heirler Cenovis GmbH, Germania