Desert crema cu ciocolata intense, bio, 60g, Nat-ali
Bio Dessert crema de ciocolata intense este o gama de deserturi crema garantata fara gluten.
Ingrediente: Ciocolata pudra*# 41% (cacao*# 70% minim, zahar brun din trestie*#), zahar brun din trestie*# (31%), LAPTE praf degresat*, amidon de porumb*, agenti de gelifiere: caragenan, agar-agar*; praf de OU intreg*.
*din agricultura ecologica
# Comert echitabil controlat de FiABLE. 76.4% din totalul ingredientelor de origine agricola provin din comert echitabil controlat conform standardului FiABLE. Mai multe informatii pe www.BIOPARTENAIRE.com
Mod de preparare:
Ingrediente de adaugat: 600ml
Timp de preparare: 2 minute
Gatire: aproximativ 5 minute
Se toarna continutul intr-un recipient. Amestecati la rece pulberea inainte de fierbere. Se amesteca treptat adaugand laptele. Se pune pe foc si se amesteca pana la fierbere. Continuati sa gatiti timp de 3 minute. Se toarna in forme si se lasa sa se raceasca. Se pune la frigider si se serveste rece.
60g (continutul unui plic) = 6 portii de 100ml
Valori nutritionale per 100g (de preparat):
Energie: 326 kj / 77 kcal
Grasimi: 2.1g din care saturate 1.3g
Carbohidrati: 10g din care zaharuri 8.9g
Proteine: 4.1g
Saruri: 0.11g
Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, in loc uscat.
Produs certificat ecologic.
Gramaj: 60g
Produs in Franta