Desert panna cotta, bio, 45g, Nat-ali
Bio Dessert panna cotta este un desert crema fara gluten si fara ingrediente de origine animala.
Ingrediente: Zahar brun din trestie*# (92%), agent de gelifiere: agar-agar*; extract de vanilie*, agent de ingrosare: guma xantan.
*din agricultura ecologica
# Comert echitabil controlat de FiABLE. 98,9% din totalul ingredientelor de origine agricola provin din comert echitabil controlat conform standardului FiABLE. Mai multe informatii pe www.BIOPARTENAIRE.com
Mod de preparare:
Ingrediente de adaugat: 300ml lapte + 300 ml frisca lichida
Timp de preparare: 2 minute
Gatire: aproximativ 5 minute
Se toarna continutul intr-un recipient. Amestecati la rece pulberea cu lapte si frisca lichida. Amestecati bine. Se pune pe foc si se amesteca pana la fierbere. Continuati sa gatiti timp de 1 minut. Se toarna in forme si se lasa sa se raceasca. Se pune la frigider si se serveste rece.
45g (continutul unui plic) = 6 portii de 125ml
Valori nutritionale per 100g (de preparat):
Energie: 778 kj / 188 kcal
Grasimi: 15g din care saturate 10g
Carbohidrati: 9.6g din care zaharuri 9.5g
Proteine: 2.7g
Saruri: 0.08g
Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, in loc uscat.
Produs certificat ecologic.
PLANET SCORE (https://www.planet-score.org/) - A
Planet Score masoara impactul asupra mediului al produsului pe criterii de pesticide, biodiversitate si impact asupra climei.
Gramaj: 45g
Produs in Franta