Fasole adzuki in gama de produse premium Clearspring „Bio Kitchen”, gama ce grupeaza alimente bio si din agricultura biodinamica Demeter, pline de aroma si natural dulci (nu au adaos de zahar). Este usor de servit, ca atare sau in diferite preparate culinare, si bogat aromata.
Fasolea adzuki este cultivata pe suprafete mari in Asia de Est si Himalaya. boabele sale sunt mici de circa 5 mm, in general rosii la culoare, si au gust usor dulceag, dar se cunosc si varietati cu boabe albe, negre, gri sau pestrite. Populara in Japonia si in Orientul Indepartat, este folosita la prepararea unei mari varietati de feluri de mancare, atat dulci cat si condimentate.
Ingrediente: fasole adzuki*, apa, sare de mare. *cultivat ecologic.
Valori nutritionale | UM | /100g |
Energie | kJ | 330 |
kcal | 79 | |
Grasimi | g | 0,1 |
acizi grasi saturati | g | 0 |
Carbohidrati | g | 13 |
zaharuri | g | 0 |
Proteine | g | 5,1 |
Sare | g | 0,33 |
Agricultura non-UE.
Tara de provenienta: Anglia.