FILE DE HERING FRAGED IN SOS BIO CU MUSTAR SI MARAR, 200G FONTAINE
Provenit 100% din acvacultura ecologica sustenabila.
Ingrediente: file de hering (Clupea harengus) (60%), mustar* (14%) (apa, seminte de mustar*, otet de vinars*, sare de mare, condimente*, ierburi*), apa, ulei de floarea soarelui*, zahar din trestie de zahar*, otet de vinars*, miere*, condimente* , sare de mare, agent de ingrosare: guma de guar*; marar*.
*=ingrediente provenite din culturi certificate ecologic (27,3 %).
Agricultura UE. Controlat de DE-OKO-001.
Acest produs a fost fabricat conform reglementarilor europene ecologice 834/2007.
Zona de pescuit: FAO 27 (Marea Nordului/Marea Irlandei)
Metoda de pescuit: Plase de strangere si plase de ridicare.
Certificat de pescuit sustenabil MSC (MSC-C-50531)
Calitatea heringului depinde si de calitatea si prelucrarea apei. Heringul provine din Atlanticul de Nord-Est, iar curentul golfului are ca rezultat mixtura permanenta a apei.
Mustarul si mararul fac un cuplu de vis - pentru toti cei carora le place o usoara claritate in armonie cu ierburile aromate. Heringul iubeste, de asemenea, aciditatea usoara a otetului, mai ales atunci cand condimentele fine completeaza gustul marinadei. Bucurati-va de file de hering Fontaine intr-o crema ecologica cu mustar, pe paine alba prajita sau in combinatie cu cartofi. De asemenea, au un gust minunat in combinatia cu orez sau paste: inainte de deschidere tineti cutia in apa fierbinte cateva minute, si serviti fierbinte.
Continut: 200 g / Continut de peste: 120 g
Valorile nutritionale sunt supuse fluctuatiilor biologice obisnuite ale produselor naturale.
Sugestie de servire: cu paine, cartofi, paste sau orez.
A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma in termen de maxim 2 zile.
Producator: Fontaine Nahrungsmittel GmbH. Germania
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 730 kJ / 176 kcal
Grasimi, din care: 12,4 g
- acizi grasi saturati 1,5 g
Carbohidrati, din care: 3,0 g
- zaharuri 3,0 g
Fibre 1,2 g
Proteine 12,4 g
Sare 1,4 g