HERING **(60%), apa potabila 18,4 , pasta de tomate*8%, ulei de floarea soarelui* 8%, otet din vin alb*, zahar*, bucati de rosie*,sare de mare, faina din seminte de in*, AMIDON DE GRAU*,chilli*, piper negru macinat*, busuioc*.
*20,9% provin din agricultura ecologica
**datorita procesului de incalzire este posibila pierderea in greutate.
Acest peste provine din zona de pescuit FAO 27, mai precis Marea Nordului, Marea Norvegiană și Marea Celtică. Pescuitul a fost certificat de MSC pentru pescuitul durabil de câțiva ani.
Metoda de prindere este: traule
"Pelagic" derivă din cuvântul grecesc Pelagos, adică în mare. Se descrie zona de apă deasupra țărmului, deasupra fundului mării. Peștii de foarfece pelagice (de asemenea, traulele) sunt, de obicei, utilizate în coloana de apă liberă.
Peștele pelagic este, în general, mai mare decât traulele de fund, dar conduc la niveluri mai scăzute de capturi secundare, deoarece se pescuiesc în mare parte peștii școlari, care se amestecă puțin cu alte specii. Deschiderea verticală a plasei se realizează prin corpurile de plutire pe frânghia capului și pe greutățile frânghiei de bază. Plasele pelagice moderne sunt în prezent fără plutire. În plasele de răzuire pelagice , nici placile de foarfece și liniile de remorcare, nici traulele, nici codul , nu ating, de obicei, fundul mării. Prin urmare, acestea nu au niciun impact negativ asupra fundului mării.