Ghiveci brazilian din fasole neagra bio
Ingrediente: Apa, fasole neagra* (20%), pasta de rosii*, cartofi*(9%), ardei rosu*(5%), ceapa*(4%), supa de legume* (sare de mare, ceapa*, morcovi*, praz*, pastârnac*, patrunjel*, curcuma*, usturoi*, nucsoara*, leustean*, piper*), sare afumata, condimente* (chili*, coriandru*, usturoi*), agent de îngrosare guma de caruba*.
*din culturi certificate ecologic
Agricultura UE / non-UE
Preparare:
Varsati ghiveciul într-un vas sau încalziti putin conserva desfacuta în bain-marie. Pofta buna!
Valori nutritionale medii/ 100g:
Valoare energetica: 231 kJ / 55 kcal
Grasimi: 0,3 g
din care acizi grasi saturati: 0,1 g
Glucide: 8,3 g
din care zaharuri: 1,9 g
Proteine: 3,0 g
Sare: 1,3 g
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 560g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, pastrati în frigider si consumati cât mai repede.
Producator: Heirler Cenovis GmbH, Germania