- Gust pur
- 60% continut de cocos
- Fara aditivi
- Lapte de cocos ecologic, din miez de nuca de cocos presat
extract din nuca de cocos* 60%, apa.
*din culturi ecologice controlate
400 ml
Valoare energetica: 901 kJ/ 218 kcal
Grasimi, din care: 22 g
acizi grasi saturati: 22 g
Carbohidrati, din care: 3,4 g
zaharuri(1): 2,0 g
Fibre alimentare: <0,1 g
Proteine: 1,7 g
Sare(2): 0,05 g
(1)Continut natural de zaharuri
(2)Fara adaos de sare alimentara
La temperaturi sub 18°C este normala o îngrosare a laptelui de cocos, ceea ce nu altereaza calitatea si gustul produsului.
- A se agita bine înainte de utilizare.
- Cantitatea ramasa neutilizata dupa deschidere se pastreaza la rece într-un recipient non metalic si se consuma în termen de 4 zile.
- A se consuma de preferinta înainte de data inscriptionata pe ambalaj.
- Încalziti scurt pe baie de aburi pentru a aduce laptele de cocos la starea fluida.
Produs în Sri Lanka
Morgenland Sri Lanka are sediul în Kurunegala, nord-vestul Sri Lankai, fiind de peste 20 de ani un pionier în ceea ce priveste culturile ecologice.
Principalele culturi sunt cele de ananas si nuca de cocos.
Pentru laptele de cocos Morgenland sunt folosite doar nuci de cocos proaspete si sanatoase din cultura proprie din Sri Lanka. Sunt prelucrate cu grija, integral fara aditivi.
Laptele de cocos este de nelipsit din bucataria vegana si un excelent înlocuitor pentru smântâna.
Astfel, este potrivit pentru preparate indiene sau asiatice, cocktailuri, prajituri, deserturi sau înghetata.
30 de ani de experienta în cultivarea si comercializarea fructelor si alunelor – natural, de calitate BIO.