Legume fermentate in varianta sud-coreeana!
Acest preparat traditional sud-corean este interpretarea locala a unei salate de muraturi, cu puternice note asiatice, in care morcovul si ceapa - legume "europene" - sunt fermentate impreuna cu plante puternic iuti, precum usturoiul, ghimbirul si piperul cayenne, dar si cu accente dulci ale siropului de agave.
Un adevarat festin pentru iubitorii de iute, si mai presus de toate, o sursa naturala de probiotice. Un aliment medicament, in sensul cel mai direct al cuvantului.
Se foloseste la asezonarea mancarurilor gatite, de legume, orez sau carne.
KIMCHI BIO, 220 G ARCHE
Fara gluten
Vegan
Legume fermentate.
Kimchi este o specialitate traditionala coreeana. Arche Kimchi are un gust condimentat, picant si acru proaspat. Este versatil ca garnitura, in supe sau paste.
INGREDIENTE: varza alba* (43%), apa, morcovi* (9%), ceapa* (9%), sos de soia* (apa, boabe de soia*), faina de orez*, paprika*, suc de agave*, pulbere de ceapa*, ghimbir*, sare, piper cayenne*, usturoi*, condimente*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Dupa deschidere se pastreaza in frigider si se consuma in termen de cateva zile.
A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
CONTINUT: 220 g
PRODUCATOR: Arche Naturprodukte Gmbh
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 195 kJ / 47 kcal
Grasimi, din care: 0,8 g
- acizi grasi saturati 0,2 g
Carbohidrati, din care: 6,8 g
- zaharuri 3,4 g
Proteine 1,5 g
Sare 3 g