Paste cremoase cu trei tipuri de ciuperci. Preparare rapida si usoara
Denumire comerciala: Mâncare de paste cu ciuperci
Ingrediente: Paste fainoase* (58%) (gris de grâu dur *), amidon de cartofi *, lapte praf integral *, maltodextrina din porumb*, ciuperci * (5,8%) (champignon*, shiitake*, bureti*), sare de mare, ceapa prajita, extract de drojdie, patrunjel*, zahar caramel*, zahar din trestie de zahar*, usturoi*, ulei de floarea soarelui*, piper*, curcuma*.
Poate sa contina urme de oua, lapte, telina, mustar , soia.
Preparare: Turnati apa fiarta pâna la muchia inferioara a marginii cutate. Amestecati bine si lasati sa stea 6 minute. Mai amestecati de câteva ori.
Valori nutritionale per 100g preparat
Valoare energetica: 300 kJ / 72 kcal
Grasimi: 0,6 g
din care acizi grasi saturati: 0,3 g
carbohidrati: 13,4 g
din care zahar: 1,1 g
proteine: 2,5 g
sare: 1,0 g
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 50g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Producator: Heirler Genovis GmbH, Germania