Savoare persana în câtiva pasi simpli. Orez cu cardamom, curcuma, cuisoare, chimion si scortisoara. O placere pentru toate simturile.
Denumire comerciala: Preparat din orez în stil pilaf
Ingrediente: Orez* (80,5%), legume* (ardei gras*, morcov*, ceapa*, praz*), zahar brut din trestie *, sare de mare, condimente* (boia de ardei*, chimion*, cardamom*, curcuma*, scortisoara*, piper*, cuisoare*), usturoi*, verdeturi* (patrunjel*, frunze de leustean*), ulei de floarea-soarelui*.
Poate contine urme de oua, lapte, telina, mustar, soia.
Agricultura UE / non-UE.
Preparare
Amestecati continutul ambalajului în ½ litri apa rece. Aduceti la fierbere si lasati pe foc mediu timp de aprox. 16-19 minute, pâna când atinge consistenta dorita. Amestecati frecvent.
SUGESTIE DE PREPARARE 1) În stil persan cu 200 g file de piept de pui si 1 lingura de ulei Taiati carnea cubulete. Încalziti 1 lingura de ulei într-o cratita. Prajiti rapid pieptul de pui în acesta, adaugati ½ l apa, încorporati continutul ambalajului prin amestecare, aduceti la fierbere si lasati pe foc mediu timp de 16-19 minute.
SUGESTIE DE PREPARARE 2) vegan cu alune caju: Preparati în modul obisnuit, iar cu putin înainte de finalul timpului de preparare încorporati prin amestecare alunele caju. Recomandare: În timpul prepararii puteti adauga stafide si alte fructe uscate.
Informatii nutritionale per 100g produs preparat
Valoare energetica: 430 kJ / 103 kcal
Grasimi: 0,6 g
din care acizi grasi saturati: 0,2 g
Glucide: 20,9 g
din care zaharuri: 2,7 g
Proteine: 2,3 g
Sare: 0,8 g
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Continut 160 g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Producator: Heirler Genovis GmbH, Germania