PLATOU DE HERING CU ADAOS DE LEGUME, 200G FONTAINE
Provenit 100% din acvacultura ecologica sustenabila.
Ingrediente: fileuri de hering (Clupea harengus) 55%, pasta de rosii* (20%), legume* (10% - ceapa*, morcovi*, castraveti murati*, in proportii diferite), ulei de floarea soarelui*, zahar integral din trestie*, otet de vin alb*, sare de mare, boabe de ienupar*, seminte de mustar*, condimente* (contin telina), agent de ingrosare: guma de guar * si pudra de roscove*, proteina din lapte*.
*=ingrediente provenite din culturi certificate ecologic (44 %).
Agricultura UE. Controlat de DE-OKO-001.
Acest produs a fost fabricat conform reglementarilor europene ecologice 834/2007.
Zona de pescuit: FAO 27 (Marea Nordului/Marea Irlandei)
Metoda de pescuit: Plase de strangere si plase de ridicare.
Certificat de pescuit sustenabil MSC (MSC-C-50531).
Calitatea heringului depinde si de calitatea si prelucrarea apei. Heringul provine din Atlanticul de Nord-Est, iar curentul golfului are ca rezultat mixtura permanenta a apei.
Sugestie de preparare:
Consumat ca atare cu paine, cartofi sau preincalzirea cutiei in apa fierbinte si apoi turnat continutul fierbinte peste paste sau orez. Dupa propria imaginatie, puteti experimenta nenumarate alte combinatii.
Continut: 200 g / Continut peste: 110 g
Valorile nutritionale sunt supuse fluctuatiilor biologice obisnuite ale produselor naturale.
A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma in termen de maxim 2 zile.
Producator: Fontaine Nahrungsmittel GmbH. Germania
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 845 kJ / 204 kcal
Grasimi, din care: 16,4 g
- acizi grasi saturati 3,2 g
Carbohidrati, din care: 3,7 g
- zaharuri 3,3 g
Proteine 10,3 g
Sare 1 g