Descriere: Pudra panna cotta cu cocos si vanilie, fara gluten bio Biovegan, 46g
Panna cotta bio cu cocos si vanilie FARA GLUTEN este desertul exotic pentru cunoscatorii naturii. Se prepara usor cu lapte de cocos. Consistenta cremoasa in combinatie cu un gust fin de nuca de cocos si vanilie bourbon creeaza o experienta gustativa extraordinara. My Panna Cotta Cocos-Vanilla este, desigur, certificata bio, vegana si garantat fara gluten. Modul dulce perfect de a te racori in zilele toride de vara si un desert rapid pentru momente impreuna cu familia si prietenii in zilele confortabile pe tot parcursul anului!
Preparare Panna cotta cocos si vanilie FARA GLUTEN:
mai aveti nevoie de: 1 cutie de lapte de cocos bio de 400 ml
alternativ: 200 ml smantana vegana pentru gatit cu 200 ml bautura vegetala sau 200 ml smantana cu 200 ml lapte
Asa se prepara:
Puneti continutul pungii intr-o cratita cu laptele de cocos si amestecati bine. Aduceti la fierbere lent si fierbeti timp de un minut in timp ce amestecati.
Puneti panna cotta in patru forme care au fost clatite cu apa rece si dati la frigider pentru cel putin 3 ore.
Sfat: ornati cu sos de desert Biovegan si fructe proaspete si serviti.
Nota: Consistenta variaza atunci cand se utilizeaza diferite tipuri de lapte de cocos, creme de gatit si bauturi vegetale.
Ingrediente:
43% bautura vegetala praf din nuca de cocos (75% bautura vegetala de nuca de cocos*, maltodextrina*), zahar brut din trestie de zahar*, amidon de tapioca*, gelifiant: agar agar*, 1,5% vanilie bourbon*, praf de suc de lamaie*, sare. *provin din agricultura ecologica.
Declaratie nutritionala pentru 100g:
valoare energetica: 2044kJ/487kcal
grasimi: 22g
acizi grasi saturati: 21g
glucide: 69g
zaharuri: 43g
fibre: 2,4g
proteine: 2,8g
sare: 0,58g
Alergeni urme: fructe cu coaja lemnoasa, lupin, mustar, soia, telina