Cu champignon, ciuperci nobile si galbiori, pentru 1/2 l = 2 farfurii
Denumire comerciala: Supa crema de ciuperci
Ingrediente: faina de grâu*, lapte praf degresat*, sare de mare, amidon de porumb*, ciuperci* (6,7%) (ciuperci*, ciuperci porcini*, galbiori*, ciuperci shiitake*), maltodextrina*, ulei de floarea soarelui*, ceapa*, extract de drojdie, busuioc*, patrunjel*, asma?ui*, piper*, curcuma*, nucsoara*.
*din culturi certificate ecologic
Poate sa contina urme de oua, mustar, telina, soia.
Agricultura UE / non-UE
Preparare:
Turnati continutul pungii în 1/2 l apa rece. Aduceti la punctul de fierbere si, la final, mai lasati 5 minute la foc mic.
Amestecati de câteva ori.
Valori nutritionale medii/ 100ml:
Valoare energetica: 110 kJ / 26 kcal
Grasimi: 0,2 g
din care acizi grasi saturati: 0,0 g
carbohidrati: 4,6 g
din care zahar: 0,8 g
Proteine: 1,2 g
Sare: 1,0 g
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 40g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Producator: Heirler Cenovis GmbH, Germania