Biovegan - Agar Agar gelifiant BIO, 100g
Vegan
Fara gluten
Agent de gelifiere pe baza de alge rosii pentru racituri (piftie), gemuri din fructe delicioase, toppingul prajiturilor si pentru alte alimente solide.
INGREDIENTE: gelifiant Agar Agar*.
*=provenite din culturi certificate ecologic. Agricultura UE.
DOZERE: 2g de gelifiant (aprox. 1 lingurita) suficient pentru 6 blaturi de gelatina si 500 ml de lichid gelifiat.
ATENTIONARI: Datorita ambalajului compostabil, continutul se poate aglomera cu usurinta. Acest lucru nu are nici o influenta asupra calitatii sau gustului.
A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
TERMEN DE VALABILITATE: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
CONTINUT: 100g
PRODUCATOR: Biovegam GmbH
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 720 kJ / 172 kcal
Grasimi, din care: 0,5 g
- acizi grasi saturati 0,1 g
Carbohidrati, din care: 0,5 g
- zaharuri 0,5 g
Fibre 86 g
Proteine 0,5 g
Sare 1,3 g
Mod de preparare:
Biovegen Agar Agar se dozeaza conform instructiunilor, se adauga in apa rece, se fierbe si mai apoi se amesteca pentru 2 minute la foc mic.
Pentru preparatele reci: 2g din continut se amesteca cu 100 ml de lichid rece intr-o cratita mica, se fierbe timp de 1 minut. Se lasa sa se raceasca usor, apoi se adauga treptat ingredientele reci si se amesteca.
Va rugam sa nu preparati in alt mod.
Gradul optim de gelifiere se realizeaza in frigider dupa aprox. 3 ore.