Amidonul ce se gaseste în radacina plantei maranta este un liant utilizat în lumea întreaga, cu aroma neutra si subtila. Iadeal pentru sosuri fine, creme, budinci, biscuiti si pentru pâine fara gluten.
Ingrediente: amidon de maranta*
*din culturi certificate ecologic.
Preparare: Pentru îngrosarea a 250 ml de lichid, dizolva?i 2-3 lingurite rase (cca 10 g) de amidon de maranta în putina apa rece , încorporati apoi în lichid , aduceti încet la temperatura de fierbere si lasati sa fiarba timp scurt la foc mic. Pentru pâine, amestecati 3 linguri (cca 20 g ) de amidon cu 2-3 linguri de apa.
Valori nutritionale medii |
Per 100 g |
Energie |
1429 kJ / 336 kcal |
Grasimi |
<0,1 g |
din care acizi grasi saturati |
<0,1 g |
Carbohidrati |
83,5 g |
din care zaharuri |
<0,1 g |
Proteine |
<0,1 g |
Sare |
<0,1 g |
Continut: 125 g
Conditii de pastrare:într-un loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta înainte de: vezi data înscrisa pe ambalaj.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH