AMIDON DE TAPIOCA, BIO 200 G ARCHE
Vegan
Fara gluten
Tapioca este un amidon fin, fara gust, facut din radacina de manioc. Amidonul este un agent de legare ideal pentru supe, sosuri, deserturi si pentru patiserie fara gluten.
Ingrediente: amidon de tapioca*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura non-UE.
Mod de utilizare: Pentru 500 ml de lichid precum supe si sosuri, amestecati 2-3 lingurite (aprox. 10 g) cu putin lichid rece si amestecati in restul de masa fiarta. Se fierbe scurt in timp ce se amesteca.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH.
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1498 kJ / 358 kCal
Grasimi, din care: 0,5 g
- acizi grasi saturati 0,1 g
Carbohidrati, din care: 88 g
- zaharuri 3,4 g
Proteine 0,5 g
Sare 0,01 g
Preparare: 1/2 lingurita de faina de guar (cca 1,5 g) pentru 150 ml sos, gratinat, sau pentru 200 ml supa calda sau rece. Incorporati faina de guar treacand-o printr-o sita fina si fierbeti timp scurt sau lasati la umflat.