BAGHETE RUSTICE BIO FARA GLUTEN, 200G SCHNITZER GLUTEN FREE
Fara gluten
Fara lactoza1
Fara ulei de palmier
Bogat in fibre
Baghete ecologice fara gluten cu faina din seminte de in pentru rumenire
INGREDIENTE: apa, 24% amidon de porumb*, aluat din faina de orez* (faina de orez*, apa), 4% faina din seminte de in*, tarate de mere*, ulei de floarea soarelui*, fulgi de orez*, 2% faina de porumb*, tarate de psyllium*, proteina din mazare*, sare de mare, drojdie*, agent de ingrosare: guma de guar*, guma de xanthan, faina de orez*, condimente*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Poate contine urme de seminte de susan, soia, lupin si ou.
Ambalat in atmosfera protectoare.
1=lactoza <0,1 g / 100 g
Sfat: Se poate consuma ca atare sau: scoateti produsul din ambalaj si coaceti in cuptorul preincalzit la 200degC timp de 10 min, sau taiati in jumatati si prajiti in toaster.
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
Dupa deschidere se pastreza in frigider si se consuma in termen de 2 zile.
A se consuma de preferinta inainte de: data inscriptionata pe ambalaj.
CONTINUT: 200g (2buc x 100g)
PRODUCATOR: Schnitzer GmbH & Co. KG
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 774 kJ / 184 kcal
Grasimi, din care: 3,9 g
- acizi grasi saturati 0,4 g
Carbohidrati, din care: 30 g
- zaharuri 0,6 g
Fibre 7,7 g
Proteine 3,4 g
Sare 0,90 g