Descriere
Gris de grau dur (bulgur neprelucrat termic) din culturi ecologice.
Prin noul proces de fabricatie, grisul de grau dur BioKing este doar macinat la dimensiunea optima, fara sa fie prefiert, acest tratament bland retinand in produsul final majoritatea nutrientilor din grau. Cu toate acestea, nu are nevoie de un timp mai indelungat de gatire.
Bogat in fibre si proteine si sarac in calorii, graul numit bulgur este un aliment de baza in Orientul Mijlociu, astfel ca retetele cu bulgur se gasesc in principal in bucataria orientala. Bulgur este o garnitura ideala si fiind folosit si la prepararea supelor, in musaca ori salate.
Alergeni: contine gluten, poate contine urme de nuci, susan si soia.
Valori nutritionale
|
UM
|
/100g
|
Energie
|
KJ
|
1565
|
|
kcal
|
374
|
Proteine
|
g
|
14,5
|
Carbohidrati
|
g
|
51
|
Lipide
|
g
|
6.5
|
*Aceste valori pot prezenta variatii firesti tipice produselor naturale.
Preparare - garnitura doua persoane: se pune intr-o oala 150 g bulgur (aproximativ 1