Burger vegan cu linte si curry ecologic, certificat bio.
Ingrediente: Fulgi de quinoa* 29%, fulgi de OVAZ*, fulgi de GAR*, fulgi de SPELTA*, morcov*, paprika*, sare de mare, curry* ( turmeric*, zahar din trestie de zahar*, ghimbir*, piper*, schinduf*, coriandru*, usturoi*, chimen*, leustean*, scortisoara*, chimen*, chili*), usturoi*, pastarnac*, patrunjel*, piper*, ulei de floarea-soarelui*.
*din agricultura ecologica
Mod de preparare:
1. Puneti intr-un recipient continutul plicului peste acesta adaugati o ceapa taiata cubulete;
2. Adaugati 180ml apa fierbinte, amestecati si lasati continutul obtinut sa se odihneasca 10 minute la temperatura camerei;
3. Formati din aluatul obtinut 9 burgeri mici ( recomandat: formarea burger-ilor sa se realizeze cu mainile ude )
4. Puneti burger-ii la prajit in ulei incins.
Valori nutritionale/100g:
Energie:1395kj / 336 kcal
Grasimi: 23g din care saturate 1.6g
Carbohidrati: 24g din care zaharuri 2.7g
Fibre: 4.3g
Proteine: 5.3g
Alte recomandari de utilizare: ca umplutura pentru ardei sau rosii
Alergeni:
Poate contine urme de: nuci, susan, caju.
Mod de depozitare:
A se pastra la loc uscat si racoros.
Fabricat in Germania
160G