Pulbere de cacao BIO 88%, unt de cacao 10-12%
Din fructele de cacao se extrage o masa gelatinoasa care contine semintele. Aceasta este fermentata în recipiente speciale pentru a separa semintele si a se dezvolta pe deplin aroma specifica. Semintele sunt uscate si prajite iar apoi macinate pentru a se obtine pulberea fina de cacao.
Origine NON EU
Valori nutritionale medii (%) per 100 g:
Proteine: 22,5 %
Grasimi, din care: 11,0 %
acizi grasi saturati: 6,6%
Carbohidrati: 23,0 %
din care zahar: 4,0%
Fibre: 31,0 %
Sodiu: 950 mg
Valoare energetica: 343 Kcal/ 1428 KJ
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.
A se pastra la loc uscat si racoros
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.