Aceste bucatele sunt obtinute prin spargerea semintelor/ boabelor de cacao printr-un proces mecanic de indepartare a cojii ce le inveleste.
Cacaoa este un stimulent natural al sistemului nervos, fiind de asemenea un antioxidant puternic. Este foarte benefica pentru reducerea tensiunii arteriale, dilatarea vaselor de sange si scaderea colesterolului.
Cacao boabe sfaramate este un produs obtinut din semintele arborelui Theobroma cacao, arbore vesnic verde de mica inaltime (4-8 m), ce creste in regiunile tropicale din America Centrala si de Sud.
Continut: cacao boabe sfaramate (nibs) indulcite cu sirop Yacon*
Provine din agricultura ecologica
Valori nutritionale pentru 100g de cacao boabe sfaramate:
Energie: 1320 KJ/314 kcal
Lipide: 2.5g, din care Acizi grasi saturati 0.4g
Carbohidrati: 55.6g, din care Zaharuri 5.6g
Fibre: 23.4g
Proteine: 5.6g
Sare: 0.07g
Produs/Cultivat in Peru.
Tara de provenienta: Marea Britanie.