100% agricultura ecologica
Pentru prepararea unei pâini cu aciditate tipica din maia si aroma exotica de quinoa, supranumita si aurul incasilor. Quinoa reprezinta una dintre cele mai bune surse de proteine. Este bogata în calciu, fosfor si fier. Rezulta aprox. 750 g pâine fara gluten.
Pâine fara gluten din maia de quinoa bio
Ingrediente: Se amesteca bine 1 plic de extract din maia de quinoa Biovegan, 350 g faina de hrisca, 150 g faina de soia, 1 plic de drojdie BIO Biovegan (9 g) si 1 lingurita de sare de mare. Se adauga apoi 375 ml apa calduta si se framânta bine. Se lasa o ora la dospit într-un loc cald. Apoi se framânta din nou si se pune într-o forma unsa în prealabil. Se pune în cuptorul rece, însotita de un castron cu apa. Se coace la 180 – 200 ° C timp de aprox. 80 minute, apoi se rastoarna din forma pe un gratar si se lasa la racit.