Faina ecologica extrafina de orez, fara gluten, utilizata pentru produse de patiserie, paine, pizza, dulciuri si creme. Recomandata celiacilor.
Caracteristici: produse bio, bogat in proteine, fara gluten
Gramaj: 375g
Descriere produs: fainurile fara gluten Probios sunt o baza pretioasa pentru prepararea multor retete sugerate de imaginatia ta!
Se estimeaza ca cele mai vechi soiuri de Orezul (Oryza sativa) dateaza de peste cincisprezece mii de ani.
Este cultivat in aproape fiecare tara din lume si este alimentul de baza pentru aproximativ jumatate din populatia lumii.
Faina impalpabila(extrafina) de orez organic fara gluten Probios este excelenta pentru prepararea tuturor tipurilor de produse de patiserie, potrivita si pentru cei care prefera alte cereale decat graul. Un produs recomandat celiacilor. Produs confectionat in atmosfera protectoare pentru a pastra in timp caracteristicile organoleptice.
Ingrediente: faina de orez extrafina*; * ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Utilizare: ideala pentru prepararea produselor sarate si dulci precum paine, pizza si foi, paste proaspete, prajituri, biscuiti si creme. Poate fi amestecata si cu alte fainuri.
Alergeni: 0
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros
Tara de origine: Agricultura UE - Italia
Fabricat: Italia
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-006
Probios va ofera in gama Altri Cereali produse garantate fara gluten, certificate, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti.
Cu o savoare deosebita si nutrienti pretiosi, meiul, hrisca, quinoa, amarantul, tefful, ovazul, mazarea, nautul si lintea sunt ingredientele acestei noi game.
Grasimi (lipide) 1.2g din care acizi grasi saturati 0.4g
Carbohidrati 78.4g din care zaharuri 0.9g
Proteine 6.3g
Sare 0.1g
Fibre 1.4g
Valoare energetica la 100g 352Kcal sau 1496Kj