FAINA BIO DE CASTANE, 150G
INGREDIENTE: faina de castane*.
*=din culturi certificate ecologic.
AMBALAT INTR-O UNITATE CARE PROCESEAZA: cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin.
SUGESTII DE FOLOSIRE: Puteti adauga faina de castane in bolul de cereale cu lapte la micul dejun! Faina de castane este ideala si pentru intarirea sosurilor, rantasurilor si in amestec de fainuri pentru paine, briose, blaturi de tort sau diverse deserturi. Faina de castane se poate folosi si la prepararea halvalei, a ciocolatei, la retete de prajituri si bomboane.
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
TERMEN DE VALABILITATE: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
ORIGINE: Italia
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1535 kJ / 363 kcal
Grasimi, din care: 3,7 g
- acizi grasi saturati 0,7 g
Carbohidrati, din care: 74 g
- zaharuri 28 g
Fibre 7 g
Proteine 5,2 g
Sare 0,03 g