Ambalat în PET alimentar cu capac si sigiliu de siguranta alimentara
Faina de castane este o faina dulce de culoare brun deschis, obtinuta prin uscarea si macinarea fina castanelor comestibile cultivate la altitudini de 450-900 m.
Faina de castane este recomandata în special la produse de patiserie dar si la alte produse alimentare.
Origine EU
Valori nutritionale medii (%) per 100 g:
Proteine: 6,19 %
Grasimi, din care: 3,62 %
acizi grasi saturati: 0,53 %
Carbohidrati: 78,84 %
din care zahar: 0,0 %
Sare: 4 mg
Valoare energetica: 372 Kcal/ 1577 KJ
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.
A se pastra la rece (0-4 °C), la loc uscat si bine ventilat, de preferinta ferit de lumina.
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.