Faina de guar este un agent de îngrossare vegetal obtinut din semintele plantei de guar. Are efect de îngrosare chiar si la rece. Va rugam sa retineti! În cazul gemurilor, gelatinelor, marmeladelor si tartinabilelor din fructe, nu sunt necesare mai mult de 10 g de agent de îngrosare per kg de produs gata de consum.
Ingrediente: faina din seminte de guar*
*din culturi certificate ecologic.
Preparare: ½ lingurita de faina de guar (cca 1,5 g) pentru 150 ml sos, gratinat, sau pentru 200 ml supa calda sau rece. Încorporati faina de guar treacând-o printr-o sita fina si fierbeti timp scurt sau lasati la umflat.
Valori nutritionale medii |
Per 100 g |
Energie |
728 kJ / 180 kcal |
Grasimi |
0,7 g |
din care acizi grasi saturati |
0,3 g |
Carbohidrati |
<0,1 g |
din care zaharuri |
<0,1 g |
Proteine |
6,0 g |
Sare |
0,5 g |
Continut: 125 g
Conditii de pastrare:într-un loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta înainte de: vezi data înscrisa pe ambalaj.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH