Produs fabricat din materii prime selecționate, calibrate, cojite, prelucrate și ambalate cu tehnologii atent controlate.
Migdalele sunt originare din Asia Mică, de unde s-au răspândit, încă din antichitate, în tot bazinul mediteranean.
Origine EU (Spania)
Valorile nutriționale sunt supuse variațiilor specifice produselor naturale.
A se păstra la loc răcoros (8-14 °C) și uscat,bine ventilat, de preferință ferit de lumină și căldură.
Produsul nu este, nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: | per 100 g |
Valoare energetică | 2508 kJ / 600 kcal |
Grăsimi, din care: | 53 g |
- acizi grași saturați | 5,1 g |
Carbohidrați, din care: | 3,9 g |
- zaharuri | 3,5 g |
Fibre | 12,6 g |
Proteine | 22,34 g |
Sare | 0,03 g |