Ambalat în PET alimentar cu capac si sigiliu de siguranta alimentara
Nuca de cocos este fructul arborelui de nuca de cocos, arbore nativ din Asia. Acesta este cultivat în prezent în tari din Asia, America si Africa. Un arbore produce între 5 si 10 nuci de cocos cu greutatea de pâna la 2 kg. Pulpa de culoare alba, care contine o cantitate însemnata de grasimi, este protejata de o coaja lemnoasa.
Pulpa este curatata, uscata si macinata. Dupa extragerea uleiurilor, urmeaza o a doua macinare dupa care faina este cernuta.
Ingrediente: nuca de cocos din culturi certificate ecologic
Origine NON EU (Sri Lanka)
Valori nutritionale medii (%) per 100 g:
Proteine: 19,4 %
Carbohidrati: 21,5 %
din care zahar: 15,5 %
Grasimi,din care: 16,7 %
acizi grasi saturati: 15,2 %
Fibre: 33 %
Sodiu: 37 mg
Valoare energetica: 313 Kcal/ 1313 KJ
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.
A se pastra la loc racoros (sub 18 °C) si uscat,bine ventilat, de preferinta ferit de lumina.
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.