Faina din seminte de in provenit din culturi certificate ecologic, obtinuta prin procedee naturale, fara solventi.
Faina de in poate fi adaugata direct în amestecul pentru gustari, fulgi de ovaz si muesli pentru micul dejun precum si la prepararea biscuitilor, produselor de patiserie si panificatie, paste sau deserturi.
Poate contine urme de cereale (gluten).
Origine EU
Valori nutritionale medii per 100 g:
Proteine: 34,4 g
Grasimi, din care: 13,2 g
acizi grasi saturati: 1,4 g
Carbohidrati: 6,0 g
din care zahar: 2,3 g
Fibre: 32,5 g
Sare: 0,22 g
Valoare energetica: 345 Kcal/ 1445 KJ
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.
A se pastra la loc racoros (20 °C) si uscat, bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura.
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.