Descriere
Graul ancestral a fost cultivat de omenire de 10.000 de ani - este cel mai apropiat de graul dur, mentinand asadar toate proprietatile benefice ale acestuia.
Datorita efectului benefic pentru sanatate, graul ancestral a devenit din nou popular de cativa ani, iar faina sa poate fi folosita pentru a prepara paine, ciabatta, placinte si diverse alte produse de panificatie.
Faina de grau ancestral este un aliment extrem de hranitor, bogat in minerale, gustos si usor de digerat.
Pentru a asigura calitatea acestei faini integrale, dupa decojite, bobul este macinat cu ajutorul morilor din piatra, la rotatie mica.
Graul ancestral din care se fabrica aceasta faina integrala este in totalitate provenit din cultura ecologica.
Valori nutritionale / 100g:
Energie: 1440 KJ / 343 kcal
Proteine: 11.3g
Grasimi: 2.8g din care
saturate: 0.5g
Carbohidrati: 64.4g din care
zaharuri: 0.9g
Fibre: 7.6g
Sare: <0.005g
Alergeni:
contine gluten.
Produs vegan, fara GMO.
A se pastra la loc uscat si racoros.