Fasolea Azuki bio (adzuki), este un tip de fasole originara din China, cu bob mic, de culoare rosu inchis. Consumul de fasole adzuki este benefic mai ales pentru rinichi si vezica urinara.
Are mai mult fier decat 100 de grame de friptura din carne slaba, mai mult acid folic decat un bol de spanac gatit si la fel de multe proteine ca patru linguri cu unt de arahide.
Fasolea azuki este bogata in magneziu, potasiu, fier, zinc, cupru, mangan, acid folic, calciu si complexul de vitamine B. Contine putine calorii si grasimi, este mai usor de digerat decat alte tipuri de fasole si este adesea folosita in diete.
Mai mult, fasolea azdzuki este o sursa excelenta de proteine devenind un ingredient esential in stilul de viata vegetarian, dar si de fibre solubile care ajuta la scaderea colesterolului rau din sange si stimularea digestiei.
Mod de preparare fasole azuki (adzuki): Fasolea se spala si se lasa la inmuiat in apa rece timp de 6 - 8 ore. Apoi se fierbe timp de 90 de minute (o parte fasole cu 2 parti apa) si se foloseste in preparatele preferate.
Ingrediente: fasole adzuki bio, din agricultura ecologica.
Detalii Fasole azuki (adzuki) Bio 500g
Cantitate 500 g
Certificat RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)