Fasolea Mung bio este un soi de leguminoasa mica si verde din aceeasi familie cu mazarea si lintea, este o sursa bogata de proteine, fibre, antioxidanti si fitonutrienti.
Desi in cele mai multe parti ale lumii este mai putin populara decat alte varietati de leguminoase, cum ar fi nautul sau fasolea neagra, fasolea mung are multe beneficii pentru sanatate!
Condumul de fasole mung bio aduce un continut ridicat de nutrienti printre care: mangan, potasiu, magneziu, fosfat, cupru, zinc si diverse vitamine B.
Constituie un aliment consistent, fiind bogat in proteine, amidon rezistent si fibre alimentare.
Datorita densitatii sale nutritive ridicate, fasolea mung este considerata utila in protejarea contra unor boli cronice, asociate cu varsta, printre care boala de inima, cancer, diabet si obezitate.
Boabele de fasole mung bio uscate pot fi consumate crude, gatite (intregi sau despicate), fermentate, sau macinate sub forma de faina.
Ingrediente: fasole mung bio din agricultura ecologica.
Detalii Fasole mung, BIO 500g
Cantitate 500 g
Certificat RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)