Originara din Peru, fasolea este o planta cu o vechime de aproximativ 8000 de ani. La ora actuala, in lume exista peste 30000 de soiuri de fasole, ea fiind prezenta in alimentatia majoritatii popoarelor. Unul dintre cele mai apreciate soiuri este fasolea neagra, care are un conținut scăzut de calorii si unul ridicat de proteine, vitaminele A, B6, B12, C, K, calciu, magneziu, acid folic, fier, fosfor, zinc, potasiu, seleniu etc.
Ingrediente: 100% Fasole Neagra*
*= INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA
Informatii nutritionale/100g:
Energie............306kcal/1288kj
Grasimi............2.6g
din care grasimi saturate ...0.4g
Carbohidrati.....39g
din care zaharuri.................3.1g
Proteine............22g
Fibre ................21g
Sare.................<0.01g
Informatii alergenice: produsul poate contine urme de gluten, arahide, soia sau seminte de susan.
Recomandari de utilizare: se pune la inmuiat aproximativ 12 ore, apoi se fierbe 90 - 120 de minute in apa cu sare.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
Gramaj: 500g
Tara de origine: China