FOCACCIA BIO FARA GLUTEN, 220 G SCHNITZER GLUTEN-FREE
Fara ulei de palmier
Vegan
Fara gluten
Fara lactoza
Mod de preparare rapid si usor: se coace timp de 10 minute la 200 grade C in cuptorul preincalzit sau in toaster timp de 2 minute.
Nota - Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 2 zile.
Ingrediente: 40% amidon de porumb*, apa, drojdie de orez* (faina de orez*, apa), ulei din seminte de floarea soarelui*, 3% faina de porumb*, coji de psyllium*, proteine din mazare*, faina de in*, drojdie*, dextroza*, sare de mare, fibre din mar*, agent de ingrosare: guma de Guar*, Xantan, 0.1% legume*.
Poate contine urme de susan, soia, lupin si oua.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non UE.
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
CONTINUT: 220 g
PRODUCATOR: Schnitzer GmBH& Co.KG, Deutschland
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 935KJ / 222kcal
Grasimi, din care: 4.5 g
- acizi grasi saturati 2.2 g
Carbohidrati, din care: 39 g
- zaharuri 0.5 g
Fibre 6.4 g
Proteine 3.2 g
Sare 1.3 g