Vegan
Fara gluten
Pentru 1 kg de fructe
Ingrediente: amidon din cartofi*, amidon de arorut*, agent de gelifiere: agar agar*, pectina (neamidata).
* din culturi certificate ecologic
Mod de preparare: Pentru preparate pe baza de fructe: Se amesteca 22 g de gel de fructe cu 300-400 g de îndulcitor, 1 kg de fructe zdrobite si 3 linguri de suc de lamâie, se fierbe timp de 5-10 minute amestecând continuu. Realizati testul de gel, umpleti un recipient de sticla, închideti bine si lasati-l sa se raceasca pe capac.
Sfat: pentru jeleu solid va recomandam Agar Agar!
Valori nutritionale medii: | per 100 g |
---|---|
Energie | 1275 kJ / 305 kcal |
Grasimi | <0,1 g |
din care acizi grasi saturati | <0,1 g |
Carbohidrati | 69,3 g |
din care zaharuri | 0,1 g |
Proteine | 0,3 g |
Sare | 0,8 g |
Continut: 22 g
Conditii de pastrare: într-un loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta înainte de: vezi data înscrisa pe ambalaj.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH, Germania